Elektromecanicien

Love Home Fabrics is de umbrella brand voor een wereldwijde groep van bedrijven (Ter Molst International, Pieters Textiel, Symphony Mills, Global Textile Alliance, Monks International, Artilat, Clarysse…) in interieurtextiel met vestigingen in België, de Verenigde Staten, India en China. Misschien liggen onze stoffen op jouw matras of zetel, zit het handschrift van onze designers in jouw gordijnen of geniet je iedere morgen van de zachtheid van onze badstoffen. Wij ontwikkelen en produceren textiel voor fabrikanten, groothandels, retailers, modehuizen en bekende sportmerken. Voor Monks International (Wielsbeke) zijn we op zoek naar een elektromecanicien. 

Elektromecanicien (m/v) - dag

Taken: diagnose en analyse van mechanische en elektronische problemen, uit meten van het elektronisch circuit, herstellingen, demontage en montage , vernieuwen boards, efficiëntie verbeteren en kwaliteitscontrole. Daarnaast staat hij of zij ook in voor de (verdere) opleiding van meestergasten.

Profiel: bachelor elektromechanica met interesse in de textielsector en de juiste ingesteldheid om problemen te analyseren en op te lossen. Voor deze functie zoeken we iemand die zelfstandig kan werken en meedenkt aan verbetervoorstellen. Stressbestendigheid is een must. Daarnaast zijn communicatieve skills ook zeker noodzakelijk om de collega’s bij te staan, te coachen en te motiveren.

 

Interesse? Reageer snel. Richt je cv naar haicha.corneillie@lovehomefabrics.com.