IT business analyst

Love Home Fabrics is de umbrella brand voor een wereldwijde groep van bedrijven in interieurtextiel, met vestigingen in België, de Verenigde Staten, Indië en China. Op dit ogenblik willen wij ons IT team in Oostrozebeke (Ter Molst International) versterken met een m/v

IT business analyst

Functie: Na een intensieve opleiding en ruime inwerkperiode word je het aanspreekpunt voor diverse IT-gerelateerde vragen vanuit meerdere firma’s in binnen- en buitenland. Deze functie is 2-ledig: enerzijds zorg je voor voortdurende updates van ons ERP-pakket en vertaalt bedrijfsprocessen naar geautomatiseerde oplossingen. Je bent  verantwoordelijk voor de organisatie, opvolging en implementatie van de door jou beheerde projecten en taken. Je ondersteunt je collega’s en management door het geven van deskundig advies en het bezorgen van de nodige rapportages. Anderzijds installeer, configureer en onderhoudt je zowel hardware, netwerken, operating systemen als specifieke applicaties. Kortom, je bent een IT-generalist, iemand met een helicopterview en een vlijmscherpe blik om tot precieze analyses te komen en de juiste prioriteiten te stellen. De IT manager is jouw coach en je mag minstens zoveel support van je collega’s verwachten.    

 

Profiel: Wij mikken op een bachelor-niveau, met een uitgesproken passie voor IT, processen en data. Snel switchen tussen verschillende materies en complexiteit kunnen reduceren tot maximale eenvoud zijn jouw superieure talenten. Naast de standaard IT programma’s beschik je ook over een goede kennis van Navision (of SQL gebaseerde omgeving) en Excel. Qua talenkennis verwachten wij een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels. Ervaring in een gelijkaardige functie is zeker een meerwaarde.

 

Aanbod: Wij bieden een loopbaan met veel afwisseling en ontplooiingskansen binnen een groeiende internationale bedrijvengroep.  Naast een grondige opleiding, voorzien wij in aantrekkelijk salaris, wachtpremies, smartphone, laptop en maaltijdcheques. Samen met je collega’s vorm je een zelfsturend team, met de mogelijkheid om af en toe naar andere werelddelen te reizen.

 

Interesse? Reageer vlug en richt je sollicitatie naar haicha@lovehomefabrics.com